Paradise on Earth

Ne ndërtojmë ambiente banimi te përshtatshme për familjet tuaja.

Holiday In 2 Resort

Bejme Endrrat Realitet

Ne ndërtojmë ambiente banimi te përshtatshme për familjet tuaja.

Holiday In Resort

Te Gjitha Smart Apartamente

Ne ndërtojmë ambiente banimi te përshtatshme për familjet tuaja.

Solis Residence
25 VITE EKSPERIENCE
icon01

Ne planifikojmë me detaje

Çmimet për dizajn, kreativitet dhe inovacion në internet +
icon02

Per ndertime futuriste

Njëzet e Pese pranvera në frymën e ndërtimit te pasurive të mundshme +
icon03

Ne bejme jetesen te bukur

Projektimet tona afrojne siguri rehati dhe komoditet pergjate jetes +
PROJEKTET TONA

Projektet e Perfunduara

Portofoli ynë i larmishëm përfaqëson përvojën e dekadave të ndërtimit të mbështetur nga një pasion për teknologjitë cilësore dhe të jashtëzakonshme të industrisë së shërbimit ndaj klientit.

Holiday In
Holiday In

Ndërtesa do të hapet në vitin 2024 dhe përfshin më shumë se 350+ banesa

Solis Residence
Solis Residence

Ndërtesa eshte hapur në vitin 2020 dhe përfshin më shumë se 120+ banesa

Hotel Colosseo
Hotel Colosseo

Ndërtesa eshte hapur në vitin 2020 dhe përfshin më shumë se 120+ banesa

FRIEND SALES TEAM

Sales Representives

Sales Specialist   armandagjoni@edilproject.al
Armanda Gjoni
Sales Specialist armandagjoni@edilproject.al + 355 692 035 005
Sales Specialist   danjelagjoni@edilproject.al
Danjela Gjoni
Sales Specialist danjelagjoni@edilproject.al + 355 692 020 608
sqAlbanian